10 PLATS X 10 LLIBRES -LLIBRE D’ARTISTA PETIT INDI- Museu del disseny

Llibre  creat per l’edició 2016 del Festival internacional de llibres il·lustrats “Como pedro por mi casa” . Festival organtizat per Julia Pelletier des de 2006.

Seleccionada per participar juntament amb 9 artistes: Dario Zeruto, Camille renaut, Julie Escoriza, Javier de las Heras, Laia Jou, Pere Ginard, Ximena Pérez, Hernán Hordoñez i Editions du livre. Vam exposar dins el marc del FLIC FESTIVAL al Museu del disseny i posteriorment al CCCB.

 

 

“Petit indi” és la narració visual d’una passejada per la platja .

Un nen inquiet , observador i sensible s’enamora de les coses que troba al seu voltant i se les posa a la butxaca. No sap per què les farà servir, fins que sent la necessitat de crear alguna cosa amb aquests elements que l’han captivat.

Juga amb les pedres, els troncs i una ploma que ha trobat tot passejant.

Del no-res, en surt un company de viatge que s’ajeu amb ell a contemplar el cel.

Française

“Petit Indien” est la narration visuelle d’une balade sur la plage.

Un enfant curieux, observateur et sensible tombe amoureux des choses qu’il a découvert sur son chemin et les emporte avec lui en les mettant dans sa poche. Il ne sait pas l’utilité qu’il en aura, jusqu’au moment ou il sent le besoin de créer quelque chose avec tous ses éléments qui l’ont captivé.

Il joue avec les pierres, les petits bouts de bois et une plume qu’il a trouvé en se promenant.

De nulle part apparaît soudainement un compagnon de voyage qui s’assoit avec lui pour contempler le ciel.

castellano

“Petit indi” es la narración visual de un paseo por la playa. Un niño inquieto, observador y sensible que se enamora de las cosas que encuentra a su alrededor y se las mete en el bolsillo. No sabe para qué las usará, hasta que siente la necesidad de crear algo con estos elementos que la han cautivado. Juega con las piedras, los troncos y una pluma que ha encontrado paseando. De la nada, sale un compañero de viaje que se tumba con él a contemplar el cielo.

Share Project :