Quines imatges hem de posar davant dels ulls dels infants? – Xerrada al 21è Ateneu d’educació infantil a la UAB.

El passat 25 de gener, em van convidar a fer una xerrada per a mestres, al 21è Ateneu de l’Autònoma.

Partint d’aquesta pregunta tenia llibertat per explicar el que volgués i vaig fer els plantejaments partint de la meva experiència, ajudada de diferents imatges que em servien per anar conduint l’explicació. Tot plegat va suposar per una banda fer-me  moltes preguntes i fer-les encuriosida a fills dels meus amics que van participar enviant-me alguns videos (Gràcies Susanna Witmann, Clöe i Maya).

Realment, el que jo projecto  i vull transmetre és el que ells reben? Saben què els agrada d’una imatge? Ens ho saben explicar? Hi penso quan dibuixo a qui va dirigit? O simplement faig el que m’agrada i espero que ho copsin? Ets…

Els darrers quinze minuts els vaig proposar un taller i vaig veure les mateixes cares d’Il·lusió que fan els més petits, i es que fer de nens ens agrada i ens hi posem tots!
Tenia uns assistents de luxe, alguns coneguts. Gràcies Cristina Correro Iglesias i Salvador Comelles per treure el nas.


Gràcies Xavier, Laia i Sílvia Blanch, per convidar-me, va ser una molt bona experiència!

 

 

 

 

Share Post :

More Posts